Logo Randolph Algera
Volg ons ook via:
Taalkeuze:

Italian Dreams - Galerie Autrevue

Mijn schilderijen zijn te zien op deze expositie, die ik zelf organiseer. Er is een Meet & Greet met Simon Pasini.
Werken van Yvonne Melchers zullen naar de maan gaan.
Opening door Paola Cordona, attaché voor culturele zaken Italiaanse Ambassade Den Haag
10 sept - 30 okt. '22


Meet & Greet met Simon Pasini op 10 september bij ‘Italian Dreams'

  

Hot topic
Eeuwen dromen mensen ervan om naar de maan te gaan. Lang denk je dat het onmogelijk is, maar nu sturen we schilderijen naar de maan met het Lunar Codex-project. En deze in Italiaanse sferen geschilderde schilderijen zijn nu te zien bij Galerie Autrevue. Ze maken straks een reis in een tijdcapsule naar de maan. Hoe cool is dat, of liever gezegd hoe hot?
De Italiaanse sfeer? De prachtige kunst, het heerlijke eten, het leven in Italië. Dat is nou net de reden waarom wij een expositie willen tonen met Italië in de hoofdrol. Wist je dat Italië en Nederland ook samenwerken op het gebied van space. We all love Italian Art to the moon and back.
     
Meet & Greet Simon Pasini

Hij komt speciaal voor de expositie ‘Italian Dreams' over naar Nederland, naar Galerie Autrevue.  Tijdens de opening op 10 september 14 uur kun je de beroemde Italiaanse kunstschilder Simon Pasini zelf ontmoeten. Verder zijn er schilderijen van Randolph Algera, Yvonne Melchers, Mischa Tranquilli, Thomas Langeveld, Gerd Renshof, Bas Nijenhuis, Gabriëlle Westra, Janey Robertson, Clary Mastenbroek, Erik vd Beek en beelden van Heleen Kater. Hun werken ademen de warme sfeer van Italië uit.

 

Lunar Codex
Voor kunstenaar Yvonne Melchers, een van de exposanten van de Italian Dreams, komt die droom uit. Het Lunar Codex-project maakt het mogelijk. Wat is de gedachte achter Lunar Codex van Samuel Peralta? Het is een ‘message-in-a-bottle  voor de toekomst. The Lunar Codex bewaart kunst door het in digitale vorm in een tijdcapsule te lanceren naar de maan. Diverse werken van Yvonne Melchers zullen dit jaar naar de maan gaan.Terug naar overzicht