Logo Randolph Algera
Volg ons ook via:
Taalkeuze:

Wild Art Diner 8 okt. 18 u Kunstveiling

Galerie Autrevue organiseert het Wild Art Diner, een volledig verzorgde avond in Restaurant Oranjetuin Tjaarda Oranjewoud. Randolph Algera's schilderijen zullen op deze bijzondere avond geveild worden deels ten bate van de Friese Natuur. Het was een schitterend succes. Voor fotoverslag zie link verderop.

 

Voor fotoverslag zie hier  

Nu het eindelijk weer kan, willen we jullie volop laten genieten. Dit keer met een  Wild Art Diner in restaurant De Oranjetuin Tjaarda Oranjewoud, waar dezelfde gastheer Thom van der Heide u graag ontvangt. Vorig jaar was corona de spelbreker, nu is het wat eerder in het seizoen gepland op 8 oktober 2022. Boek snel je tafle want vol=vol

 

In stijl ontvangen
U wordt in stijl ontvangen met  klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels.

Gastheer
Thom van der Heide zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets ontbreekt.

5-gangen Wildmenu
U geniet aansluitend van een exquise 5-gangen wildmenu incl. wijn- en waterarrangement. Tijdens het diner worden er ook verhalen voorgeschoteld over de jacht en over de jagers en prooien van het dierenrijk.

Verhalen en muziek
U hoort verhalen over enkele bijzondere jachtvoorwerpen. De jachthoorns laten meer van zich horen.
Kunstenaars Randolph Algera & Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van jachttaferelen. Om te ervaren wat de jacht zoal inhoudt, zijn de hosts een keer mee geweest. Ze vertellen over het ontstaan van de kunstwerken, speciaal gemaakt voor dit event.

Veiling
De kunst (mijn werk en dat van mijn vrouw Gabriëlle Westra) en de jachtvoorwerpen worden speciaal voor dit event geveild door een veilingmeester. Van de opbrengst gaat een deel naar een goed doel: een Friese weidevogelparel van het ANF, het Agrarische Natuurfonds Friesland.

Afterparty
Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 00:00 uur

Prijs
Voor € 175,- p.p. heeft u een compleet verzorgde avond, die u niet wil missen. Geniet ervan met je vrienden/familie.

Boeken kan via de button op de website van Galerie Autrevue: www.autrevue.nl

Terug naar overzicht