Logo Randolph Algera
Volg ons ook via:
Taalkeuze:

7 mei 16 u Hoe leg je een kunstverzameling aan Lezing

Je hebt meteen een klik met een kunstwerk. Hoe nu verder?
Froukje Sikkema, art consultant vertelt hoe je begint met het aanleggen van een kunstverzameling.


Je hebt meteen een klik, en dan?

Ken je dat gevoel? Dat je iets ziet en het je diep in je ziel raakt. Soms gebeurt het, dat je een schilderij ziet en dat je er direct verliefd op wordt. Het raakt elke zenuw, het ontroert je. Soms is het zo mooi dat je in de wereld wilt wandelen, wilt ontdekken wie daar afgebeeld worden. Dat is wat een goed schilderij doet, alsof het voor jou gemaakt is. Misschien is dat ook wel zo. Maar dan, hoe ga je dan verder?

Dat is waar art consultant Froukje Sikkema op zaterdag 7 mei 16 u. een lezing over komt geven. Ze vertelt in de inleiding wat kunst met je doet, hoe het je brein beïnvloedt. Maar ook dan weer, hoe ga je verder? Stel je wilt meer kunst aan de wand, je wilt een kunstverzameling. Hoe leg je die aan, waar let je op? Wat is een ‘goed' schilderij, wat is een ‘goed' beeld?

Meer zakelijk gezien zal ze uitleg geven over welke visies zijn er voor het aanleggen van een kunstverzameling, met welke zaken je rekening moet houden. Daarnaast is het ook zo, dat geld op de bank een slechte investering is. Bij de juiste kunst is die heel stabiel.

Aan het einde van de lezing vertelt galeriehouder Randolph Algera hoe hij en zijn vrouw Gabrielle Westra bezig zijn met mogelijkheden om kunst toegankelijker te maken. Hij doet dit met een goed doordacht plan, om te investeren en kunst in je bezit te krijgen, op een eenvoudige manier.
We sluiten af met een drankje en een hapje. Al je vragen kun je dan stellen of je kunt nog even gezellig napraten met andere kunstliefhebbers en van onze expositie genieten. Het moet vooral een leuke tijd worden, toch?!

Wij hebben er zin in. Jij ook? Geef je op voor 6 mei via de buttons op www.autrevue.nl

Galerie Autrevue, Woudsterweg 4, Heerenveen
Zaterdag 7 mei 16 uur
Lezing Froukje Sikkema, art consultant - Een kunstverzameling aanleggen, hoe doe je dat?

 

Opgeven kan t/m 6 mei via www.autrevue.nl
10 € p.p.Terug naar overzicht