Logo Randolph Algera
Volg ons ook via:
Taalkeuze:

Kunstroute Heerenveen 2023

16 en 17 sept (11-17 uur) nemen Randolph Algera en Gabriëlle Westra deel aan de Kunstroute Heerenveen. Op zondag 17 sept. 15.00 sluiten zij dit af met een mini event in Parkhotel Tjaarda (Wine and Dine Marijke Muoi). Heerlijke Najaar Proeverij met gastspreker Randolph Algera.

De jaarlijkse Kunstroute Heerenveen is op zaterdag 16 en zondag 17 september (11-17 uur). Randolph Algera (restaurator/kunstschilder) en Gabriëlle Westra (portrettist) ontvangen je in hun Galerie Autrevue, waar zich ook de drie ateliers bevinden.

Op zondag ben je van 15-20 uur welkom op het afsluitende mini event dat georganiseerd wordt door Parkhotel Tjaarda in de culinaire bistro Wine & Dine Marijke Muoi. Gastspreker is Randolph Algera. Het onderwerp van zijn spoken word is 'Fr11slân door de ogen van Vermeer. 

Heerlijk eten en drinken. Ontvangst met een aperitief. Vervolgens een najaar proeverij met amuse gerechtjes en bijpassende drankjes zoals cocktails, bieren en wijnen.

Een reservering maken voor dit event kan via tel: 0513 433533 of mail: reserveringen@tjaarda.nl" target="_blank">reserveringen@tjaarda.nl o.v.v. Najaar proeverij zondag 17 september


Je kunt er ook Randolphs niewste muurschildering, Gabriëlles portret van Marijke Muoi en kunstwerken van andere exposanten van Galerie Autrevue, geïntegreerd in het hotel op de begane grond, bewonderen.

 Terug naar overzicht